Kasimpasa 2 – 6 Fenerbahce

Igår spelades sista matchen i STSL Omgång6 och det var Kasimpasa-Fenerbahce som spelade den. Fener vann förkrossande med 6-2 på Ali Sami Yen (Galatasarays hemmaarena). Matchen hade 3 giganter på plan. Dessa 3 var Alex De Souza, Issiar Dia och Mamadou Niang!

Matchen dömdes av: Mustafa Kamil Abitoğlu, Erdinç Sezertam, Mustafa Sönmez.
Domarna gjorde en mycket bra match från sin sida och det är sällan det nuför tiden i Super Lig. Startelvorna var följande:

KASIMPAŞA:
Murat, Keller, Erdi, Barış, Ergün, Yekta, Halil(Korhan dk. 46), Hüseyin, Sarmov, Ersen Marrtin(Gökhan Güleç dk. 81), Şahin.
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica(Yobo dk. 46), Andre Santos(Caner dk. 46), Dia(Stoch dk. 81), Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Alex, Niang

Målen:  Şahin (min. 6), Ersen Martin (min. 25) (Kasımpaşa), Alex (min. 15 straff. och 90+4), Emre (min. 21), Niang (min. 24, 64 och 90) (Fenerbahçe)

Gula kort: Ersen Martin, Ergün (Kasımpaşa), Lugano, Niang (Fenerbahçe)
Röda kort: –
———————————————————————————————————————–

Matchen startades pangbom då hemma laget tog ledningen redan i den 6e minuten. Halils passnings som slogs måt straffpunkten togs emot av Sahin som satte bollen lågt nere i Volkans högra hörn. 1-0 efter 6minuter var ett faktum. Man kan väl säga att Kasimpasa var vassare de 13 första minuterna då de får till ett läge till i trettonde minuten. Ersen Martin fick ett läge till i 13e min han med men den brände han. Minuten senare var det dags för mål igen. Då var det Feners tur. Hörna från höger slås in och Ersen martin i hemma laget tar bollen med handen. Straff för Fener och 1-1 för Fener, målskytt Alex De Souza! Som Fener supporter och en annan supporter så förväntade man sig en kross av laget, men Fener tog lugna andetag och lugna steg. I 21a minuten var det dags för mål igen. Alex med en djupledsboll till Mamadou Niang  som sedan snett inåt bakåt spelar till Emre, o våran krigare gör inget fel alls då han placerar in bollen så himla snyggt så man vill se det om och om igen. 2-1 Fenerbache ledning i den 21a minuten signerat Emre Belözoglu. Dröjer bara 3 minuter då vi får se det tredje målet av Feners sida då Dia löper längst kanten o slår in ett inlägg till Mamaodu Niang som nätar igen efter att ha gjort mål i derbyt sist mot Besiktas. Niang vilken anfallare Fener har hittat sade man! Men de läget han fick hade inte ens Guiza missat(öppet mål) så, no problem med det. kasimpasa behövde inte vika ner sig innan halvtid för att Ersen martin reducerade till 2-3 i 25 minuten(1 minut senare!). Bollen kom efter ett snabbt anfall och Sahin avlossade ett skott som tog på Lugano o sedan rullade mot straffpunkten där Martin väntade på att göra mål. Inte fler mål blir det i första halvlek. Men som tv tittare så måste det va rena målgodiset man fick se. 5 mål i första halvlek.. 4e målet var också fint. Alex som hade bollen vid fötterna fick alla spelarna på plan at tro att han ska slå ett inlägg mn istället blir det en liggande boll ut till vänster som hade tagit en löpning och slog in ett inlägg till Mamadou Niang som gjorde sitt andra mål för kvällen och sedan stod det: 64e min Mamadou Niang på skylten i arenan. Kasimpasa orkade inte hålla siffrorna 4-2. Why? För att i 90e minuten spelade Alex fram Niang så han kunde göra sitt hattrick. I 4e minuten av tillägstiden så fick även Alex göra ett mål till. 2mål för han och slutresultate blev hela 6-2 till Feners favör.

Mycket bra match från Feners sida. Plus till Niang, Alex, Dia för denna match som gjord de otroligt bra. Kasimpasa får kämpa vidare som sista lag i ligan men starkt att ta ledningen och även reducera. Dock hade man inte lika stora muskler som Fener denna gången.