Kazim-Kazim får chansen igen?

Som jag skrev tidigare så är det väldigt svårt att spekulera i vilken startelva tränaren Aykut Kocaman kommer att ställa upp med. Han är enligt uppgift besviken över lagets spel den senaste tiden och kommer därför att göra ett par förändringar inför matchen mot Besiktas.

Det kan bli så att Kazim-Kazim får chansen igen. Kazim har inte spelat någon match för Fenerbahce sen han fick rött kort mot Young Boys men han har tränat hårt de senaste veckorna och det lutar åt att han får en ny chans av Kocaman.

Ryktas om att sju spelare är garanterade en plats i startelvan. Dessa är Volkan, Gökhan G, Lugano, Bilica, Emre, Alex och Niang. Fyra utländska spelare. De två övriga utländska spelarna i startelvan ser ut att bli Santos och Stoch. Vilket betyder att Cristian och Dia inleder på bänken då Yobo inte ser ut att kunna medverka.

Det här skulle betyda att Kocaman väljer att satsa på Kazim på högerkanten då Topuz har visat dålig form den senaste tiden.

En uppställning kan se ut så här mot Besiktas

Volkan Demirel
Gökhan Gönül – Diego Lugano – Fabio Bilica – Andre Santos
Emre Belözoglu – Selcuk Sahin
Kazim-Kazim – Alex de Souza – Miroslav Stoch
Mamadou Niang