SLUT: KASIMPASA-FENERBAHCE 2-6 – NIANG hattrick!

Förstahalvlek

Efter 45 minuter står det 2-3 till bortalaget, Fenerbahce. Dock var det hemmalaget som tog ledningen i den sjätte minuten genom Aygunes. 6-7 minuter senare får Fenerbahce sin första straff på hela 30matcher och den sätter Kapten Alex hur säkert som helst, 1-1.

Fem minuter senare så tar Fener ledningen genom ett snyggt mål av Emre.  Niang sätter 1-3, framspelad av Dia. Ersen Martin avslutar målskyttet i den första halvleken och sätter 2-3 direkt efter. En målglad tillställning!

Andra halvlek:

Alex tar frisparken, passar Dia som hittar Niang och vips, 2-4 till Fener! Niang och Dia har ett väldigt bra samarbete!

Alex med ett läckert inlägg till Niang, som enkelt nickar in 2-5.

Alex avslutar det hela och sätter punkt med sitt 2-6 mål!

Matchen slut!


Matchen kan ni följa här!