Målsumparna

Trabzonspor colombianske anfallare hade gjort 7 mål på 5 matcher innan matchen mot Manisaspor. Men han borde ha gjort fler mål ikväll. Minst ett till, för hur kan han missa sitt friläge? Dessutom skulle han haft gult kort för sin filmning. Tydligen så går domarna efter olika regelböcker inför varje match! Brassen Jaja, dyra nyförvärvet från Ukraina gjorde ingen bra match. Idag känns det som bortkastade pengar.

Manisaspor däremot, har gjort ett kap i Ariza Makulula. Ett under att han inte spelar för en större klubb. Två mål ikväll och även han borde ha satt minst ett till. Jimmy Dixon spelade hela matchen för Manisa medan Gabriel inte ens fick sitta på bänken.

Frågan efter matchen: Håller Trabzonspor hela säsongen?

Ja, det gör de! Ingen Manisaspor kvitterade så hade Trabzon chanser på att göra mål 2-o och 3-0! De spelare fortfarande en bra fotboll och Ibrahima Yattara är ligans mest formstarkaste spelare just nu! Det går diskussioner om vem som är den bästa utländska spelare i Süper Lig, glömt inte bort Yattara!

Tre mål och två assist har det blivit så här långt för honom. Det var han som låg bakom 1-0 målet och spelade även fram Teofilo till friläget!