Nästa stjärna på ingång?


Besiktas har redan värvat två stjärnor, världsstjärnor kan vi också säga. Nu sägs det att man vill ha en tredje världsstjärna.. Dock inte en fotbollsstjärna utan ett NBA proffs till sitt Basketlag. Håll i hatten nu..

Även om vi är inriktade på fotboll o inte på basket så skriver vi då o då lite off topic saker när stora stjärnor eller mästerskap pågår/ryktas komma till Turkiet så skriver vi det här med.

Yes, Mr.Iverson kan bli den tredje bomben i Turkiet och i Besiktas. Allen Iverson är profisonell Basketspelare som spelar i världens bästa Basketliga NBA. Han sägs vara en av världens bästa basketspelare på sin position som: Guard.

Hürriyet som är källan säger att man redan har gett ett bud på Iverson.

Detta kommer ju få många ögon på Turkiet och jag tror att intresset för den turkiska basketen lär växa enormt och man kan få in mer pengar på tv-rättigheter säkerligen. Är Basketen en sport som kommer blomma ut på riktigt och konkurera med Fotbollen inom några år i Turkiet?