Nedräkning till derbyt: Aykut Kocaman planerar stora förändringar mot Besiktas

Efter den bedrövliga insatsen mot Kayserispor så förväntas tränaren Aykut Kocaman göra stora förändringar i Fenerbahces startelva mot Besiktas till helgen. Gökhan Gönül som befarades skulle vara borta i upp till en månad kommer att vara tillbaka mot Besiktas och dessutom kommer Andre Santos att finnas med i startelvan samt att Bilica som var petad ur matchtruppen senast åter kommer att finnas med. Aykut var inte alls nöjd med försvarsspelet senast och kommer därför att testa nya spelare under veckans gång.

Det kommer uppgifter om att någon av Alex eller Miroslav Stoch (båda var riktigt bedrövliga mot Kayserispor) petas i matchen mot Besiktas.

Aykut Kocaman är inte alls nöjd med laget (MED ALL RÄTT) och förväntar sig nu två raka segrar mot Besiktas och Kasimpasa innan landslagsuppehållet.