Nuri Sahin gjorde hattrick-assist mot Kaiserslauten!

Nuri Sahins Borussia Dortmund mötte Halil Altintops gamla klubblag Kaiserslauten och man spöade dem med hela 5-0. En som var glödhet var den turkiske Nuri Sahin som spelade fram till tre mål. Nuris form håller i sig och nu tvivlar jag inte på att han blir uttagen i landslaget framöver. Vill man ha ett stabilt mittfält till 100% så ska man ha Nuri Sahin i startelvan.

Andra turkar som spelade i Bundesliga:

Hamit Altintop kom in i 64e minuten istället för Franck Ribery som skadade sig och drog på sig ett gult kort i 85e minuten. Bayern Müncehn vann över Hoffenheim med 2-1 efter mål av Van Buten i 91a minuten.

Eren Derdiyok ställdes mot Halil Altintop när Bayern Leverkusen mötte Eintracht Frankfurt. Båda två spelade 90 minuter och det blev Erens lag som vann med 2-1 efter att Vidal sattit en straff i 90e minuten.