Ödmjuka Mamadou Niang

Tremålsskytten Mamadou Niang sa efter matchen igår att det var kul att göra tre mål men det viktigaste var ändå att laget tog tre poäng. Han var mest nöjd med sitt andra mål då han påpekade att detta var något som laget hade tränat på och att det var roligt att det blev utdelning just på detta. Niang passade på att hylla kollektiven och sa att han var detsamma i Frankrike och Marseille att han alltid la laget före sig själv. ”Så länge kollektivet fungerar bra är jag nöjd”.

Niang passade även på att hylla lagkaptenen Alex de Souza och sa att det inte bara går att skylla på honom det uppstår några problem på planen. Alex är en viktig del av spelet och om hans spel inte fungerar så beror det lika mycket på andra i laget.

Han sa också ett par ord om Güiza. ”Güiza är en spelare jag tycker om. Vi väntar på hans återkomst och med honom i laget kommer vi att bli ännu starkare.

Till sist hyllade han sin landsman Issiar Dia som assisterade till två av målen igår. ”Dia gjorde en stormatch. Jag känner honom från tiden i Frankrike och vet om att det är en bra spelare”.