Sampiyon Fenerbahce!

Fenerbahce besegrade Sivasspor med 3-0 och blev därmed Cumhuriyet Kupa Sampiyon!

Aykut Kocaman ställde upp med följande lag: Serkan Kirintili, Okan Alkan, Fabio Bilica, Ilhan Eker, Caner Erkin, Cristian Baroni, Gökay Iravul, Hasan Erbey, Mehmet Topuz, Alex de Souza, Gökhan Ünal

Fabio Bilica inledde målskyttet när han höll sig framme vid en hörna slagen av Alex de Souza och kunde enkelt nicka in 1-0. Bilica som bara någon minut innan tvingade den bosniske målvakten Sead Ramovic till en svettig räddning.

Alex må inte vara lika bra som för ett par år sen när det kommer till spelet ute på planen men i fasta situationer är hans vänster fortfarande giftig.

Andra målet kom till efter att Sivasspor tappat bort bollen på mittplan, Cristian snappat upp bollen och sedan spelade fram Gökhan Ünal som satte in tvåan bakom Ramovic.

Det tredje målet??? gjordes av talangen Recep Berk Elitez som fick chansen i den andra halvleken. Recep hoppade högt och nickade bollen mot mål där målvakten Ramovic räddade bollen men enligt domarna var bollen över mållinjen och det blev 3-0.

I videon här nedan ser det ut som om bollen aldrig var inne utan Fener fick ett gratis mål.

Även om den här titeln inte betyder så mycket så är det ändå bra för förtroendet att det blev en rätt så klar seger över en seriekonkurrent. Dessutom var det kul att många unga spelare fick chansen idag.