Serdar Tasci flyttar till Italien?

Corriere dello Sport säger att den italienska storklubben är ute efter Stuttgart-spelaren Serdar Tasci.
Serdar Tasci, 23år gammal och var en tid startspelare i tyska landslaget men efter skador och några delar av Bundesliga var han  ur form och det fick honom att hamna i landslagets bänk. Dock ser han framåt mot en bättre säsong i Bundesliga med Stuttgart men kommer han spela hela Bundesliga 2010/2011? Enligt  Corriere dello Sport så är Juventus ute efter honom(Serdar Tasci). Serdar Tasci som gjorde sin a-lagsdebut 2006 då han var 19år gammal har nu blett en nyckelspelare i laget. Sportchefen Giuseppe Marotta sägs tycka att Serdar är den perfekta lösningen.

Serdar Tasci som är en Stuttgart produkt och kommer från deras ungdomsakdemi har hittils spelat 100 Bundesliga matcher och har ett kontrakt med klubben som löper till 2014. Dock kan klubben(Stuttgart) enligt samma uppgifter sälja Serdar för runt 100 miljoner kronor.

Så vad tror ni? Får vi se Serdar i Bundesliga som har fått fram några fler starka lag nu eller i Serie A där Zlatan kommer stå som motståndare av flera världsklass spelare?