Skambud på Arda

För dom europeiska klubbarna stängdes transferfönstret natten till onsdag, men för Turkiet är det öppet ett par timmar till.

Igår kväll ramlade det i sista stund in ett bud från Atletico Madrid på huvudkontoret för Galatasaray och det var ett bud som fick Galatasaray att rasa. Ett bud som utfördes på fel sätt och som var skamligt.

Det finns flera anledningar till att Galatasaray blivit upprörda av det försök Atl.Madrid gjorde för att försöka sno åt sig Arda. För det första tog man inte kontakt med Adnan Sezgin som är sportchef i Galatasaray. Ska man diskutera värvningar ska man vända sig till rätt person i klubben.

Det fax man skickade var dessutom adresserat till Delnan Polat, istället för Adnan Polat. Madridlaget verkar ha missat att detta är en seriösbransch och att skicka ett bud i sista sekund, utan att tidigare har diskuterat med Galatasaray, samt att stava fel på ordförandensnamn, ja det är inte snyggt.

Andra anledningar till att Galatasaray lägger ut faxet var antagligen för att Madrid utan någon som helst tidigare dialog kommer med en betalningsplan för dom 11 miljonerna man bjuder på Arda.

Man kan säga att detta fax inte borde skickats, för detta är inget som en anrik klubb som Atl.Madrid bör syssla med.