Turkiet 95 – 77 Frankrike

1
12 Dev Adam fortsätter att forcera framåt i det basket VM som pågår i Turkiet, idag besegrade man Franrike med nästan 20 poäng efter rena propaganda basketen och nu hoppas vi på att laget fortsätter att prestera när Slovenien i nästa utslagsrunda står för motståndet.

Dagens giganter var Hidayet Turkoglu, Kerem Tunceri och framförallt Sinan Güler. Hidayet producerade poäng i massor samtidigt som Sinan gjorde det samma, men det som Sinan gjorde extra bra idag var att han var riktigt het i defensiven och hela tiden stressade fransmännen till misstag.

Noterbart idag var att hela A-landslaget i fotboll satt courtside och stöttade basketkrigarna tillsammans med Hiddink. Vi kan bara hoppas på att fotbollsgrabbarna presterar lika bra som basketlaget gjorde idag mot Belgien på Tisdag.