U19-landslaget möter Polen

Det turkiska U19-landslaget kommer att möta Polen i två matcher i slutet av September.

Matcherna spelas på Bolu Atatürk stadion den 28:e- och 30:e September.

Förbundskaptenen Kemal Özdas har tagit ut följande trupp:

Berkay ÖZTUVAN, Gökay IRAVUL, Okan ALKAN, Recep Berk ELİTEZ (Fenerbahçe), Furkan ŞEKER, Caner TURP (Beşiktaş A.Ş.), Ömer KAHVECİ (Bucaspor), Muhammet DEMİR (Bursaspor) Berkin Kamil ARSLAN (Galatasaray A.Ş.), Orhan GÜLLE (Gaziantepspor), Ferhat KARAKAYA (Manisaspor), Sezer ÖZMEN (Çaykur Rizespor A.Ş.), Erhan KARTAL (DENIZLISPOR), Ömer Ali ŞAHİNER (Konya Torku Şekerspor), Haydar ÇEKİRDEK, Volkan ÇEKİRDEK (Hansa Rostock) Taşkın ÇALIŞ (B.Mönchengladbach), Okan DERICI (Eintracht Frankfurt), Engin BEKDEMIR (FC Porto), Deniz MEHMET (West Ham United)

Flera spelare känns igen efter tiden i U17-VM där Turkiet gick till kvartsfinal. Sedan dess har ett par spelare som Okan Alkan och Erkan Kartal debuterat i Süper Lig. Sen finns det flera andra talangfulla spelare som förhoppningsvis tar nästa kliv i sina karriär som Deniz Mehmet, Engin Bekdemir, Ömer Ali Sahiner och Gökay Iravul. Truppen innehåller också tvillingarna Haydar och Volkan Cekirdek från Hansta Rostock.