Vad kommer Bilica att hitta på den här gången?

I förra matchen drog han både Toraman i örat och grävde ett hål ner i marken. Vad hittar han på i den här matchen? Med en spelare som Bilica på plan vad man aldrig vad som händer. Här nedan räddar han en straff från Shevchenko.

Bilica hotade också Robert Baggio under sin tid i Italien:

Bilica is infamous for his statement during his time at Venezia when he claimed that he would break Roberto Baggio’s legs, who was playing for Brescia at that time. Baggio would up getting injured and stayed on the sidelines for several months.

Något som bekräftas av Baggios dåvarande agent:Baggio’s agent Vittorio Petrone revealed that a Venezia player threatened Roby prior to the match between Brescia and Venezia, Petrone expressed that the Venezia player said ”I will break your legs, then you cannot go to the World Cup.” But the agent didn’t give out any name. And as reported in Sportal, the Federazione Italiana Giuoco Calcio had begun an inquiry on this case.

Jag vet inte om bilden har något med Bilica att göra.