Ankaragücü 4-1 Konyaspor

Ankaragücüs form pekar uppåt just nu och denna lördagkväll vann man med hela 4-1 på hemmaplan mot Konyaspor.

Startelvor:

Ankaragücü:
Özden xx, Uğur xx, Rajnoch xx, Zewlakow xx, Klukowski xx, Güven xx, Adem xx (Dk. 71 Hürriyet xx), Sapara xxx, Özgür Çek xxx (Dk. 82 Murat x), Metin Akan xx (Dk. 78 Theo x), Sestak xx

Konyaspor:
Gökhan x, Emrah xx, Kere x, Erdinç x, Hakan x, Klein xx, Grajicar xx (Dk. 72 Tazemata x), Burak xx (Dk. 46 Montana x), Adnan x, Dockal x (Dk. 46 Bangoura xx), Lietava x

Målen: Dk. 27 Grajicar (straff)(Konyaspor), Dk. 44 Metin, Dk. 64 Rajnoch, Dk. 67 Özgür Çek, Dk. 90 Sestak (Ankaragücü)

Gula kort: Dk. 37 Grajicar, Dk. 40 Erdinç, Dk. 59 Emrah (Konyaspor)
Röda kort: –

Till början en tuff kamp runt om på planen mellan spelarna i båda lagen, dock i andra halvlek tog Konyaspors krafter mer o mer slut. De (Konyaspor) öppnade målprotokollet i denna matchen efter att Grajciar sattit en straff i 27:e minuten. Målvakten Özden var ypperst nära att ta den men bollen gick i mål vilket som. Dock innan 1a halvlek svarade Metin Akan med ett riktigt klassmål, 1-1 i halvtid var resultatet. I andra halvlek gick det undan då Ankaragücü 3mål. Rajnoch gjorde mål i 64e minuten och 3minuter senare utökade Özgür ledningen till 3-1 för hemmalaget, matchen var avgjord. Ankaragücü ville göra ett till mål och de gjorde de på stopptid efter att Sestak kommit fri med målvakten och placerat in 4-1 som blev slutresultet.

Nykomlingarna Konyaspor har hittils bara en vinst och laget är tippade för att åka ur STSL. Dock Ankaraücü har startat bra och starkt offensivt får man väl säga i och med man har den slovakiska målsprutaren som gjorde mål efter mål i VM fortfarande skadad. Jag tänker på Robert Vittek. 3vinster, 1oavgjord och 3 förluster. Målskillnad: 11-9, +3  och laget ligger i och med segern på en åttonde plats i tabellen.

Målen från matchen (Ursäkta den dåliga kvalitén av klippet):