Cristian: “Jag trivs inte i Turkiet”

Enligt en artikel i den brasilianska sidan Lance!Net så är Fenerbahces mittfältare Cristian missnöjd med livet i Turkiet och att han helst av allt skulle vilja återvända till Brasilien när transferfönstret öppnar igen i januari. Cristian som värvades till Fener tillsammans med Andre Santos säger också att Santos inte har några problem i landet men att han själv vill börja le igen och om det krävs en flytt tillbaka till Brasilien så vill han röra på sig.

Fenerbahce brukar oftast dementera liknande uppgifter på sin officiella hemsidan men än har ingenting dykt upp gällande Cristian. Vet inte hur mycket sanning det finns i det här artikeln men det kanske är en anledning till att han inte har spelat så bra den senaste tiden? Cristian fanns dock med från start i senaste matchen mot Bursaspor och gjorde då bra ifrån sig.