Dags att kräva ersättning?

Jag har funderat ifall det skulle vara korrekt av Galatasaray att kräva ersättning för spelare som är ”skadade” men ändå blir uttagna till landslaget och skadar sig ännu mera.

Kanske felet ligger hos Galatasaray som väljer att skicka spelare som Arda,Sabri,Hakan Balata, vad har dessa herrar gemensamt? Alla tre har varit skadade Sabri spelade 10 minuter i ligan medans Arda har inte ens tränat,förutom rehab. Är det då rätt att ta ut 3 spelare som inte befinner sig i matchform för att möta ett utav världens bästa lag? Det som slår mig hårdast är att ifall nu Arda hade valt att tacka nej pga Skadan även om han hade kunnat träna med klubben, då hade media lynchat honom och kastat han till vargarna.

Jag tycker att Galatasaray borde ge sig själva en känga som skickar iväg dessa spelare utan att ta striden mot förbundet,men samtidigt så borde Galatasaray även få en ordentlig ersättning för spelare som är skadade och skadar sig ännu mera pga lands-lagsuppdrag,eftersom det inte är första gången.

Dags att ta upp stridsyxan och sikta högt,allra högst på förbundets översta huvuden.