Derbyt – Rijkaards sista livlina?

Kommer Frank Rijkaard att få sparken redan nu eller ger ledningen honom en sista chans i derbyt mot Fenerbahce på söndag? Två raka förluster i ligan mot Karabükspor och Ankaragücü är oacceptabelt för en klubb som Galatasaray men en seger på bortaplan mot Fenerbahce hade lyft holländaren enormt. Galatasaray har inte vunnit på bortaplan mot Fenerbahce på åratal och frågan är om ledningen i Galatasaray är beredda att kasta pengar i sjön när Rijkaards kontrakt ändå går ut till sommaren? Även om utgången hade kunnat varit bättre så är ligan inte kört än och en seger i derbyt hade kunnat ta laget förbi ärkerivalerna beroende på resultatet i kvällens match mellan Konyaspor och Fenerbahce.

Det rätta hade nog varit att ge honom sparken ändå men jag tror ändå att ledningen ger honom en sista livlina i derbyt mot Fenerbahce. Vinst där och han stannar kvar men en förlust och han får nog packa väskan redan samma kväll.