DFB Pokal: Dubbla mål av Derdiyok

Först gjorde han 1-0 för sitt Bayer 04 och sedan satte han en straff i straffar som de där förlorade. Även Nuri Sahins B.Dortmund gick till straffar där de förlorade men Nuri satte sin. I Frankfurts match fick Halil Altintop göra sitt första mål på länge då han satte sin straff några minuter innan matchens slut. Eintracht Frankfurt slog ut HSV med hela 5-2. Målen kan ni se här nedan.Derdiyoks mål: 10.56  och  13.45

Nuri Sahins Borusssia Dortmund spelade också cupmatch o de mötte Offenbach som vann på straffar med 4-2 efter 0-0 i fulltid. Dortmund förlorade på straffar men Nuri som tidigare hade missat mot Hoffenheim i ligan satte sin straff.
09:29 hittar ni Nuris straff.

Halil fick äntligen näta för Eintracht Frankfurt när man slog ut HSV ur cupen med hela 5-2! Halil gjorde Frankfurts sista mål snart innan slutet på en straff. Såg ut som Halil och Gekasinte kom överens om vem som skulle ta straffen, eller vad tror ni? Kolla 10:55.
Straffmålet 11.09 :