Genclerbirligis mardröm – Alex de Souza

Om Alex de Souza gör mål mot Genclerbirligi imorgon vore det ingen stor överraskning.

Fenerbahces lagkapten har nämligen gjort hela 9 mål mot just Genclerbirligi i 11 tidigare matcher. Två av dessa målen kom förra säsongen när Fener slog ”Gencler” med 3-0 på hemmaplan i en mycket underhållande fotbollsmatch. Det var också i den matchen som Fener slog sitt egna klubbrekord med åtta raka segrar! Höjdpunkter från den matchen kan ni se här nedan.

Matchen mellan Fenerbahce och Genclerbirligi blir den 75:e i ordningen. Av dessa har Fenerbahce vunnit 33 gånger och ”Gencler” bara 13 gånger. På de 19 senaste matcherna har Fenerbahce bara förlorat en gång mot Genclerbirligi som också har det svårt att vinna på bortaplan mot Fener, den senaste vinsten kom år 2000.