LIVE: Bursaspor 2 – 2 Karabükspor [SLUT]

Gustav Svensson finns med från start men Volkan Sen, Milan Stepanov, Ivan Ergic och Sercan Yildirim saknas i Bursaspor. Med från start finns istället 19-årige mittfältaren Ismail Odabasi, ytterligare en talangfull spelare i klubbens verksamhet.

Se matchen här (dålig kvalité)

Matchen står 1-1. Turgay Bahadir gav Bursa ledningen men Karabükspor kvitterade på straff genom rumänen Florin Cernat, hans fjärde mål för säsongen. Straffen såg väldigt billig ut. För övrigt andra omgången i rad som Karabükspor får en billig straffspark med sig.

Matchen pågår i skrivande stund.

Matchen är slut och slutresultatet blev 2-2 efter att Turgay Bahadir nätat 2 gånger för Bursaspor och Florin Cernat nätat två gånger för sitt Karabükspor. Gustav Svensson som spelade från start i denna match drog på sig ett gult kort i 75e minuten.