Manisaspor 0-2 Kayserispor

Manisaspor tog emot Kayserispor på hemmaplan. Matchen slutade 2-0 till bortalagets favör. Målskyttarna i matchen blev Ömer Sismanoglu och Moritz fick en straff i andra halvlek som han utnyttjade på ett bra sätt och fastställde slutresultatet 0-2.

Starelvor:

Manisaspor
İlker x, Eren x (Dk. 66 Kahe x), Kalabane x, Dixon x, Yiğit Gökoğlan xx, Mehmet Güven x, Murat x (Dk. 86 Semavi x), Yiğit İncedemir x, İsaac xx (Dk. 56 Gökhan x), Simpson xx, Makukula xx

Kayserispor
Souleymanou xxx, Hasan xx, Serdar xx, Amisulashvili xx, Ufuk xx, Zalayeta xxx (Dk. 90 1 Savaş ?), Mehmet Eren xx, Gehre xx (Dk. 80 Abdullah x), Moritz xx, Ömer xxx (Dk. 66 Ali Bilgin xx), Önder xx

Domare: Özgür Yankaya xx, Nihat Mızrak xx, Mustafa İspiroğlu xx

Mål (Dk.=Minut)
Dk. 28 Ömer, Dk. 71 Moritz (penaltıdan) (Kayserispor)

Gula kort: Dk. 37 Mehmet Güven, Dk. 82 Makukula (Manisaspor), Dk. 75 Zalayeta, Dk. 77 Gehre (Kayserispor
Röda kort: –

1a målet i matchen kom i 28e minuten efter att Zalayeta med en yttersida försökt placera bollen i bortre men bollen gick aldrig i mål men dock stod Ömer Sismanoglu vid bortre stolpen och petade in bollen i mål innan Manisaspor försvararen kunde peta bort bollen. 2a målet kom när Kayseris. körde en kort  hönvariant och sedan snabbt spelade in bollen i straffområdet där Zalayeta kom till skott och bollen tog på den försvarande Manisaspor hand och det blåstes i domarens pipa, straff för Kayseri. Den tog Andre Moritz hand om och satte en stensäker straff lågt i högerhörn. I och med segern så ligger Kayserispor på en andra plats nu igen, bakom Bursaspor som har två matcher mindre spelade och 1poäng mer än Kayserispor.
0-1 målet, Ömer Sismanoglu

0-2 Andre Moritz (straff)