Mesut Özil nominerad till Guldbollen!

 

Vem får utmärkelsen FIFA Ballon d’or 2010? 23st spelare har nominerats och en av dem är turken Mesut Özil!
Idag nominerades 23 spelare till Ballon d’or (också känt som Guldbollen) 2010 och tysk-turken Mesut Özil blev också nominerad!
De 23 spelarna är:
Xabi Alonso (Spanien), Daniel Alves (Brasilien), Iker Casillas (Spanien), Cristiano Ronaldo (Portugal), Didier Drogba (Elfenbenskusten), Samuel Eto’o (Kamerun), Cesc Fabregas (Spanien), Diego Forlán (Uruguay), Asamoah Gyan (Ghana), Andrés Iniesta (Spanien), Júlio César (Brasilien), Miroslav Klose (Tyskland), Philipp Lahm (Tyskland), Maicon (Brasilien), Lionel Messi (Argentina), Thomas Müller (Tyskland), Mesut Özil (Tyskland), Carles Puyol (Spanien), Arjen Robben (Holland), Bastian Schweinsteiger (Tyskland), Wesley Sneijder (Holland), David Villa (Spanien) och Xavi (Spanien).

Vem vinner? Özil? Messi? Sneijder? Kommentera här nedanför!