Nuri Sahin målskytt mot Bayern München!

Nuri Sahin är glödhet i Tyskland just nu. Han har levererat match efter match och idag gjorde han mål när Borussia Dortmund vann över Bayern München med 2-0. Nuri gjorde Dortmunds andra mål i 60e minuten och det första kom från L.Barrios i 52a minuten. Borussia Dortmund ligger nu på en andra plats med 18poäng efter nykomlingarna Mainz som leder Bundesliga med 21poäng, 3poäng mer än Dortmund.

Även Eren Derdiyok blev målskytt igen efter att ha gjort mål i Europa League tidigare i veckan. Bayer Leverkusen fick dock med sig bara 1poäng då de spelade 2-2 mot Werder Bremen på hemmaplan. Det var tack vare Erens mål som Leverkusen fick med sig 1poäng i denna match då han gjorde matchens sista mål i 78e minuten.
*****************************************
Vi beklagar att vi inte la upp någon STREAM till toppmötet mellan Trabzonspor – Besiktas från matchstarten idag.  I skrivande stund så är det spelminut 90 och TS leder med 1-0 efter mål av Yumlu i 51a minuten.