Selcuk Sahin kan missa spel i tre månader

Det var tidigare under kvällen i matchen mot Genclerbirligi som Selcuk Sahin tvingades lämna planen sen han skadat sig. Troligtvis rör det sig om en ledbandsskada och han kan nu vara borta från spel i upp till tre månader.

Selcuk är väl inte världens bästa fotbollsspelare men han gör alltid sitt jobb, försöker åtminstone och har ändå sett rätt så stabil ut de senaste matcherna. Faktum är att han just nu är vår bästa defensiva mittfältare då Cristian inte har levt upp till förväntningarna. Nu antar jag att Cristian återigen får chansen. En chans han måste ta annars hoppas jag på att Aykut Kocaman satsar på en spelare från juniorlaget, Mehmet Topuz eller kallar hem Abdülkadir Kayali som är en av landets mest talangfulla på den positionen.

Det här betyder också att Selcuk Sahin missar landskamperna mot Tyskland och Azerbajdzjan.

Det är inom vissa sporter vanligt med skador på ledbanden i knäna. Ofta beroende på att knät utsätts för en onaturlig vridning eller belastning. Dessa skador läker dock förhållandevis snabbt och bör inte påverka livskvaliteten på varken lång eller kort sikt.