Trabzonspor 1-0 Besiktas – Teofilo ”knockade” Toraman med en vänster

Stor matchvinnare för Trabzonspor blev den långe mittbacken som gjorde mål i sin debutmatch i Süper Lig. Efter att ha sett på höjdpunkterna så hade båda lagen bud på fler mål och Besiktas borde nog fått med sig en straff efter att en Trabzonspelare fått bollen på handen i straffområdet. Dessutom hade bortalaget en boll i stolpen.

Frisparken som ledde till målet var inte heller korrekt då Burak Yilmaz verkar ha tagit skådespelarlektioner under veckan. Titta på höjdpunkter och MISSA inte när Teofilo sänker Toraman med en vänster. Handlingen i sig är fel av Teofilo och han bör straffas (vilket han lär bli också) men när Toraman först tittar mot domaren för att sedan lägga sig ner får en att skratta. Detta ser ni i slutet av viden här nedan.