Birol Can…

Jag vet inte vem denna Birol Can är, men ett faktum är att han producerar bra Besiktas låtar i massor. Hörde några av dom på Inönu för ett par veckor sedan och efter lite Youtube:ande och googlande har jag hittat ett par intressanta låtar som verkligen har bra melodi och sköna låttexter. Jag är inte BJKare, men jag blir lite smått avis på att GS dom senaste åren har fått fram så lite musik som dom faktiskt fått fram… eller inte fått fram.

Ett par smakprov av Birol Can´s Besiktasmusik:
* Denna låt används som introlåt när spelarna går in på planen och det blir riktigt mäktigt när högtalarna på Inönu börjar att arbeta.

* Denna refräng sjunger Carsi på i säkert 30 av 90 minuter, en riktig bra sångtext som har satt sig på läktarna och som gör stort intryck på allt och alla.

Här kan ni se ovanlåt utföras av Carsi på läktaren, riktigt mäktigt!