Europeiska klubbar följer Emre Colak: Två italienska klubbar är redo att värva honom redan nu!

Att Emre Colak är en begåvad fotbollsspelare visste vi redan men nu berättar hans agent Ali Sapan i en exklusiv intervju med Maraton.com.tr att det finns flera europeiska klubbar som följer Emres framsteg.

Sedan tidigare har Tottenhamn visat intresse och nu har Emre också lockat till sig intresse från både Genoa och Tottenhamn, det efter att ha visat upp ett bra spel i landskampen mellan Turkiet U21 och Italien U21 för tio dagar sen.

Intresset är så stort att båda klubbarna är redo att värva honom redan nu och en representant för Galatasaray, kommer den närmaste tiden att resa till Italien men Ali Sapan tror inte att Galatasaray släpper Emre redan nu, om det inte kommer ett bud på 10 miljoner Euro eller liknande.

Ali Sapan berättade också om att Servet Cetin under förra säsongen var på väg till Olympique Marseille men att affären på 8 miljoner Euro stoppades i sista stund och nu finns det knappt något intresse runt spelaren. Vidare säger han att den vitryska klubben Dinamo Minsk hade lagt ett bud på 1 miljon Euro på en annan gammal Galatasaray-spelare, Mehmet Güven (som för övrigt gjorde mål för Manisaspor idag) men att klubben nobbade budet och ville istället ha 1,5 miljoner Euro. Det blev inget av den affären och Mehmet hamnade i Manisaspor istället.