Guti satsar på seger mot Porto!

 

Guti är på plats i Porto, liksom hela Besiktas-laget som imorgon ställs mot FC Porto i Europa League. Klicka vidare för att se vad Guti har att säga inför matchen.

Besiktas möter Porto imorgon i Europa League i Portugal. I förra omgången möttes man i Turkiet och då blev det Porto vinst med 3-1! Glädjande nyheter för BJK fans är att Mehmet Aurelio och Fatih Tekke är med i truppen. I den 19-mannatrupp som Besiktas har med sig tog den unge Ümit Kaya också plats i. Dessvärre missar Ferrari, Nobre, Ekrem, Cenk, Rıdvan som fortfarande är skadade OCH Quaresma får inte återvända hem och spela mot sitt gamla klubblag (Porto). Där han en gång var en storspelare och spåddes få en lysande framtid. Efter dåliga tider utanför Portugals gränser i Chelsea och Inter så har han nu pånyttfödelse blett mycket bra i Besiktas.

Guti talade idag i en preskonferans och sade att det kommer bli en tuff match och att Porto är favoriter att vinna matchen.
Även om de är favoriter så har vi kommit hit för att vinna, och vi ska ge dem en match för det här. Att Quaresma inte är med och spelar i laget då han är skadad är jobbigt.”