Karabükspor bjöd på målshow

Emmanuel Emenike

Nykomlingen tog sig samman efter förra veckans storförlust mot Sivasspor med 1-5 och vann själva den här helgen med 5-1 mot Ankaragücü. Målen gjordes av skyttekungen Emanuel Emenike X2, som nu delar skytteliga toppen med Alex på tio mål vardera. De övriga målen gjordes av Birol Hikmet på frispark två gånger om och den förre supertalangen Ilhan Parlak som gjorde matchens snyggaste med en cykelspark.

Ankaragücüs tröstmål som också var snygg, gjordes av slovaken Marek Sapara efter ett långt skott. Ankaragücü är verkligen ett märkligt lag som har blandat och gett så här långt, under säsongen har laget bl.a. slagit både Fenerbahce och Galatasaray med 4-2 men också förlorat med siffror som 1-5 tidigare under säsongen mot Bursaspor och 0-4 mot Besiktas.

Nykomlingen Karabükspor har gjort en kanonsäsong så här långt och ligger fortsatt i toppen av tabellen och tillhör också de lagen som har gjort flest mål i ligan men INGEN kommer till deras matcher. Ta en titt på målen från matcherna, oftast ser det ut så här på deras matcher. Knapp någon, om ens någon sitter på läktarna vid sidan på Dr. Necmettin Seyhoglu stadion, som tar in drygt nio tusen åskådare.