Målkalas i Kadiköy

Efter 13 spelade omgångar i Süper Lig  så lyckades Fenerbahce köra en fin uppvisning mot nykomlingarna Bucaspor.

Matchen började jätte bra för hemmalaget Fenerbahce och man rullade boll hela tiden och redan efter knappt 1 minut spel så kliver Alex de Souza fram och gör 1-0.

Och detta var bara början, Fener fortsatte att skapa anfall efter anfall och Niang brände ett jätte läge i 7 minuten men 6 minuter senare kom 2-0 genom Alex de Souza igen, anfallet började igen på högerkanten där Gökhan Gönul startade anfallet och Mamadou Niang får den i ett perfekt läge men är inte egoistisk utan väljer att passa Alex de Souza.

Det var Alex de Souzas dag, han gör ett till mål i den 23 match minuten efter nick vilket betydde hattrick på 23 minuter. Bucaspor som gjorde sina två första byten redan i den 33 minuten då Ali Günes och Serkan Kaya blev skadade och tvingades byta.

Bucaspor fick sitt första riktiga anfall precis innan halvtidsvila genom Manucho.

Andra halvleken bjöd på 4 mål till. Bucaspor lyckades göra ett välförtjänt 3-1 mål genom   Manucho i 65 minuten.

Men 4-1 målet kanske var snyggaste anfallet i matchen och det var Mamadou Niang som klev fram i 81 minuten och gjorde målet. Fem minuter senare var det inhopparen Semih Sentürk som gjorde 5-1 men Bucaspor skulle få göra ett 5-2 mål en minut senare när Feners vänsterkant var tom på spelare.

Fenerbahce vann rättvist och klättrade upp till en fjärdeplats medan  Bucaspor är kvar på sjuttonde plats.

Süper Lig-Kadıköy'de gol yağmuru: 5-2