Målskytt av rang

Semin Sentürk fick återigen chansen från start igår när laget slog Eskisehirspor med 4-2 och två av dessa målen kom från hans sida. Han har nu gjort 50 mål i ligaspelet för Fenerbahce.Först nickade han in 2-1 på inlägg från Gökhan och sen satte han enkelt in sitt andra mål på nytt passning från Gökhan. Semih kunde ha också blivit tremålsskytt men hans avslutning räddades i sista stund av Vanja Ivesa i Eskisehirspormålet.

På läktaren satt Mamadou Niang och Özer Hurmaci applåderade medan Daniel Güiza mest tittade omkring och undrade säkert vad som pågick (Se bilderna på höjdpunkter från matchen). Turkiets förbundskapten Guus Hiddink satt också på läktaren och gillade nog vad han såg – Snart tar han ut landslagstruppen mot Holland och Semih lär finnas med där.

Innan gårdagens match gick det rykte om att det skulle finnas representanter från Deportivo La Coruna på läktaren för att titta lite extra på Semih.

Semih har nu gjort 6 mål på 7 matcher. Under dessa 7 matcher har han spelat 408 minuter vilket ger ett målsnitt på ett mål var 68:e minut.