U16 landslaget vann Rumänien med 3-1!

U-16 landslaget spelade en vänskapsmatch idag på Juventus Arena,Bucharest – Rumänien mot Rumäniens U16landslag. Vinst med 3-1 blev det för Ay-Yildiz efter mål av Tufancan Göçe (Min.42), Serhat Çakmak (Min.48) och İbrahim Devrilen (Min.68). Rumäniens mål gjordes av Savila Bugdan (Min.20). Spelarna som var med i truppen var: Muhammed DEMİRCİ, Ümit KARAAL (Beşiktaş A.Ş.), Emre TAŞDEMİR, Gökhan AKKAN (MKE Ankaragücü), Erman TAŞKIN (Fenerbahçe), Mert YILDIZ (Galatasaray A.Ş.), Murat DEMİR (Manisaspor), Onur Ramazan TOPRAK (Trabzonspor A.Ş.), Turhan Alper TURGUT (Adanaspor A.Ş.), Çağrı GÜLCÜ (Altay), Tufancan GÖÇE (Samsunspor), Serhat ÇAKMAK (Ajax), Onur YILDIRIM (Borussia Dortmund), Ali ÇELİK (1.FC Mönchengladbach), İbrahim DEVRİLEN (1.FC Nürnberg), Okan KURT (FC St.Pauli), Fatih EREN (FC Metz), Muhammed MERT (KRC Genk).