Nya transferrykten..

Nya heta transferrykten då Januari-fönstret snart öppnar. Vilka är påväg till Turkiet?

2004-05 Besiktas
2004-05 Besiktas

Fotomac är inte den mest trovärdiga sidan men när man hör rykten om att John Carew skulle kunna vara påväg till Fener låter det inte helt omöjligt då det sägs att Fener vill ha anfallaren när man ger Aston Villa Kazim-Kazim. Dock ska Birmingham-klubben vilja ha 2miljoner € för den norska anfallaren. Carew har spelat en gång tidigare i Turkiet, 2004-2005 spelade han för Besiktas JK.

Samma källa påstår även att Besiktas är ute efter Mevlüt Erdinc som det går trögt för i PSG och Ömer Toprak(spelar i Freiburg) som man har försökt locka till sig tidigare. Förhandlingar har påbörjats med Ömer Toprak sägs det, för Mevlüts del är det avvaktande då man hittils bara visat sitt intresse. Mevlüt har ett 4års kontrakt med Paris Saint Germain (PSG) och hans pris lär vara ågot mer än 4miljoner €.

Maraton skriver på sin hemsida att bröderna Altintop kan vara påväg till Besiktas. Hamit har fått sparsamt med speltid i Bayern München och för Halils del så går det inte bra i Eintracht Frankfurt.

Samma källa skriver även att Karabükspor inte vill släppa Emanuel Emenike och att spelaren inte går någonstans i januari månad. Emenike som har ett 4årskontrakt med klubben har lockat intresse från Fenerbahce, Galatasray och Besiktas.