Ronaldinho än en gång på radarn – Besiktas intresserade

Nästa namn som kopplas ihop med Besiktas – Ronaldinho.

Ronaldinho som ser ut att lämna Milan har ännu inte fått nått nytt kontraktserbjudande av sin nuvarande klubb. Flera medier skriver transfers hit o dit. Enligt www.kartalbakisi.com så ska man dra igång med förhandlingar om Ronaldinho.

Almeida, Simao och Ronaldinho – till Besiktas? Stämmer alla dessa tre rykten eller inte en enda? Vart får BJK pengarna ifrån? Som även har en del skulder.. Hur som helst så hade man ju haft ett världsklass lag med dessa tre spelare i laget.
Almedia
Simao-Ronaldinho-Q7
Guti-Ernst/ eller värvar man in någon ny spelare även här?

Ronaldinho har under flera år ryktats till Fenerbahce men det blev inte något av det hela – men han är väl säkerligen ändå ett Fenerbahce fan? 🙂
Bild tagen ur tidningen fotospor.