Alvaro Meija snart klar

Konyaspor.org.tr

Den snart 28-årige mittbacken (fyller år imorgon) Alvaro Meija anlände sent igår kväll till Konya där han senare under dagen kommer att gå igenom den obligatoriska läkarundersökning för att sedan skriva på ett kontrakt med Konyaspor. Han kommer närmast från Arles där han har spelat tolv matcher i Ligue 1 den här säsongen.

Meija som inför den här säsongen flyttade till  nykomlingen Arles i den franska ligan har tidigare i sin karriär spelat för Real Madrid. Men det blev inte många matcher för “Marängerna” så han fortsatte karriären i Real Murcia istället innan flytten till Frankrike.

Konyaspor har även värvat den tidigare Antalyaspor-mittfältaren Ertuğrul Arslan som har skrivit på ett 1,5 årskontrakt med klubben.

Läs också:
Spansk mittback till Konyaspor?