EXTRA: Ilkay Gündogan har gjort sitt landslagsval!

Ilkay Gündogan har bestämt sig för vilket landslag han vill spela för..

Ilkay Gündogan har bestämt sig för vilket landslag han vill representera.. Valet hamnade på Tyskland. 20 åringen ska ha sagt till Bild:

Jag har två hjärtor, ett är min familjs och det andra är det landet jag är född i. Jag pratade med min mamma om valet om landslagsval. Hon lät mig välja fritt vilket av dem jag ville. Jag tror jag gjorde det rätta beslutet.”Håller Du med? Jag är grymt besviken på detta men det är bara till att acceptera, jag tror ändå det finns skäl till att han väljer det tyska landslaget då han har storspelat i Bundesliga och sedan har även Sir Alex (Man Uniteds tränare) visat intresse och andra storklubbar. Säkerligen har han fått känslan av att han kan gå riktigt gå långt och det med extra hjälp av att välja det tyska landslaget.

Jag är också besviken besviken på Hiddink och Oguz Cetin… extremt mycket… Gjorde de ens ett försök att locka honom till Turkiet? Har han pratat med Altintop bröderna eller Nuri? Det hade varit bra om dessa kunde locka honom till vårat landslag men det lär bli svårt i och med han nu har bestämt sig. Att ta plats i det tyska landslaget är extremt svårt och att bli den nya Mesut Özil lär bli ännu svårare, det finns flera duktiga tyska mittfältare som inte får plats i landslagets startelva. Marin, Kroos, Hunt för att nämna några och så har man redan tillräckligt med duktiga spelare som idag och i ett par år kommer gå före Ilkay i det tyska landslaget. Jag tänker på Schweinsteiger, Özil, Khedira, Müller och Podolski. 

Vi önskar Ilkay Gündogan i alla fall lycka till!