Källström åter på tapeten

Ligtv.com.tr

Vinterns transferfönstret går mot sitt slut men tidningarna verkar ändå aldrig få nog.

Den franska tidningen Le Parisien skriver idag att Galatasaray inte har gett upp Kim Källström utan är villiga att betala 4 miljoner Euro för hans tjänster.

Men med tanke på att Galatasaray redan har värvat Yekta Kurtulus och Juan Emmanuel Culio samt att Lyon har sålt den kamerunske mittfältaren Jean Makoun till Aston Villa så lär den affären inte bli av, åtminstone inte under vintern.

Dessutom framgår det inte i artikeln om Kim Källström fru är beredd att flytta till Turkiet, något hon har varit kritisk mot tidigare.

Att Källström har varit given på Lyons mittfält den här säsongen talar också emot en flytt och skulle en transfer vara aktuell i framtiden så lär den franska klubben sälja Källström för mer än 4 miljoner Euro.