Mateja Kezman flyttar till Hong Kong

Den tidigare Fenerbahce-anfallaren Mateja Kezman har hittat en ny klubb. Han lämnar Paris SG och flyttar till Hong Kong där spel i South China FC väntar där han blir lagkamrat med en tidigare Manchester United-spelare.

Trots sin ålder (31 år) väljer Kezman att redan nu flytta till fotbollens bakgård. Därmed gör han Nicky Butt sällskap som värvades till South China FC för någon månad sen.

Så här säger Kezman själv om flytten till sina nya klubb:

”Having played the majority of my career in Europe I wanted a new challenge in my life. The opportunity to play for South China FC excites me and I feel I can offer the team many things. I have maintained fitness over the winter and feel ready to play and score goals.

I want more success in my football career and believe South China FC can bring that, I have spoken to the manager and seen the team play and I believe this is the right club for me, I’m confident this will be a fantastic experience for all involved.

Mateja Kezman gjorde 28 mål på 69 matcher under sin tid i Fenerbahce.