Silly Season – en galen värld

Silly Season – en galen värld. Fener kopplas ihop med två otroligt stora namn. En av de två spelarna kan ni se på bilden ovan. Vilka är det som just nu ryktas till Fenerbahce?

Radyospor kommer ut med nyheten att Fenerbahce vill ha portugisiska mittfältaren – Miguel Veloso(bilden). Veloso är en spelare av världsklass och har flera gånger kopplats ihop med Manchester United. Miguel sägs ha hamnat i kant med Sporting Lissabon tränaren och att han nu skulle kunna lämna klubben. Veloso spelar som mittfältare. Spelar mer centralt men kan också spela som ytter. Läs mer om Veloso här(Turkiska)!

Vill ni veta vem den andre spelaren är som kopplas ihop med Fenerbahce?
Chelseas stjärnanfallare – Didier Drogba
32 årige stjärnan har kopplats ihop med klubbar som Real Madrid och enligt uppgifter så har Aziz Yildirim sagt åt Drogba om han lämnar Chelsea kan han komma till Fenerbahce, Drogba sägs även ha blett kontaktad av Dias agent Pierre Frelot.

Att Fenerbahce och andra turkiska lag kopplas ihop med såna stora namn har vi hört tidigare, och även om det är fotomac som kommer med detta så kan det finnas någon liten sanning. Tidigare har man ju värvat Roberto Carlos som var över 30års gränsen och var startspelare i sitt Real Madrid och så har Besiktas värvat in Guti från Real Madrid tidigare den senaste sommaren. Och spelare runt Velosos ålder har vi också sätt komma till Turkiska ligan, i somras kom Quaresma och nyligen i januari fönstret så kom Hugo Almeida.