A2-landslaget möter Vitryssland

Det nybildade A2-landslaget där spelare som inte är riktigt redo för A-landslaget än kommer att spela två träningslandskamper mot Vitryssland den här veckan.

Den första matchen spelas imorgon med start 13.00 (svensk tid) på Mardan Stadıon i Antalya.

Och på onsdag är det dags för match igen, den här gången med avspark klockan 13.30.

Truppen i sin helhet
Ufuk Ceylan, Aydın Yılmaz (Galatasaray), Korcan Çelikay, Ziya Erdal (Sivasspor), Volkan Babacan, Abdullah Durak, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Şişmanoğlu (Kayserispor), Ceyhun Gülselam, Mustafa Yumlu, Ferhat Öztorun (Trabzonspor), Saffet Gurur Yazar, Aykut Akgün (Karşıyaka), Kemal Tokak (Samsunspor), Aykut Demir (Gençlerbirliği), Uğur Uçar, Turgut D. Şahin, Murat Duruer (MKE Ankaragücü), Serkan Şahin (Konyaspor), Cenk Alkılıç (Altay), Mahmut tekdemir, Tevfik Köse, Ali Güzeldal (Büyükşehir Belediyespor), Mehmet Güven, İ.Yiğit Gökoğlan (Manisaspor), murat Ceylan (Gaziantepspor), Ferhat Kiraz (Boluspor), Mehmet Batdal (Konyaspor).