Besiktas föll mot Dynamo Kiev

Ligtv.com.tr

Besiktas föll stort i första matchen mot Dynamo Kiev. Det ukrainska laget vann med hela 4-1 och nu blir det svårt för Besiktas att gå vidare i turneringen. Laget måste göra minst fyra mål i Kiev och det är lättare sagt än gjort. Dessutom saknas Ricardo Quaresma, som blev utvisad i kvällens match.

Höjdpunkter från matchen kommer senare…

Besiktas 1-4 Porto

Stadion: Inönü Fiyapi Stadion
Domare: Pedro Proenca (Portugal)

BEŞİKTAŞ: Hakan, Hilbert, Sivok, Ferrari, İsmail, Aurelio (min. 80 Necip), Ernst (min. 56 Erhan), Guti, Quaresma, Nobre (min. 69 Almeida), Bobo

DINAMO KIEV: Shovkovskiy, Silva, Mikhalik, Yussuf, Almeida, Vukojevic, Gusev, Eremenko, Yarmolenko, Shevchenko, Milevskiy

MÅLEN: min. 27 Vukojevic, min. 37 Quaresma, min. 50 Shevchenko, min. 57 Yussuf, min. 90 Gusev (Straff)

GULA KORT: min. 61 Sivok, min. 86 Quaresma, min. 89 Hakan (Beşiktaş), min. 70 Shevchenko (Dinamo Kiev)

RÖDA KORT: min. 90+3 Quaresma, (Beşiktaş)