Bursaspor – Sivasspor inleder 20:e omgången

Ikväll inleds den 20:e omgången av Spor Toto Süper Lig med mötet Bursaspor – Sivasspor.

De regerande mästarna har inlett det nya året med en oavgjord och en seger. Laget har förstärkt anfallet rejält med både Kenny Miller och Jozy Altidore. Miller förväntas spela från start medan Altidore lär sitta på bänken. Dessutom har laget fått behålla stommen av sitt redan starka lag. Bursaspor blir helt klart ett lag att räkna med under vårsäsongen.

Sivasspor har inlett det nya året med en förlust och oavgjord resultat. Laget kämpar i botten av tabellen och Riza Calimbay har en del att jobba med för att vända den negativa trenden. Truppen innehåller många nya spelare och det kan ta tid innan laget blir samspelta.

Ett intressant möte hittar vi även den här veckan på tränarbänken. I förra veckan ställdes Riza Calimbay mot sin förre lagkamrat i Besiktas, Mehmet Özdilek som är tränare i Antalyaspor och den här omgången ställs han mot en annan, nämligen Ertugrul Saglam i Bursa.

Kvällens match startar 19.00 och sänds som vanligt på LigTV.

Domaren är Firat Aydinus.

Förväntade startelvor

Bursaspor: Ivankov, Ali, Ömer, Serdar, Vederson, Turgay, Svensson, Ergiç, Ozan, Batalla, Miller

Sivasspor: Korcan, Uğur, Sedat, Navratil, Ziya, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Mehmet, Eneramo