Du…


5,6 miljoner, det var vad DU såg till att Galatasaray SK fick betala för att värva över Bogdan Stancu från Steua Bucarest. Du såg under samma Silly Season till att skita i att värva turkiska spelare som Cenk Tosun, Torunay Torun och Taner Yalcin på grund av att priset var för högt. Dock kan jag tala om att den summa som alla dessa spelare skulle kostat totalt, är ett par hundra tusen lägre än vad DU såg till att betala för Stancu.

DU såg till att under sommaren 2010 värva kvalitetsspelare som Ali Turan, Serdar Özkan, Musa Caigran och Mehmet Batdal. Ingen av dessa är idag kvar i Galatasaray och alla 4 visade sig vara genomruttna och dessa 4 lyckades under en säsong se till att tappa mer poäng åt GS än vad dom såg till att bidra till att GS tog poäng.

DU såg till att Frank Rijkaard fick en urusel trupp att jobba med och DU svek Frank när han behövde ditt stöd som mest i Florya.

DU har tagit hit Hagi, som inte har en enda lyckad merit på sitt tränarkonto, jo ett Cup Guld efter en utklassningsfinal mot Fener, men det är inte värt ett VM Guld.

DU har under året sett till att lyckas med så många projekt vid sidan av fotbollen, att du glömt att detta är en idrottsklubb som ska bjuda på bra fotboll.

DU har ställt till med en jävla massa skit denna säsong och jag är jävligt less på dig.

Frågan är, vem eller vilka är DU?