Kujovic målskytt efter bara någon minut *UPPDATERAD MED VIDEO*

I sin första match så sköt han över ribban, i den andra missade han ett friläge men i den tredje matchen så gjorde han sitt första ligamål för Kayserispor efter att ha varit inne på plan i bara någon minut.

Se Emir Kujovics kvitteringsmål från 01.30 och framåt i videon.

Kayserispor gick likt Fenerbahce från ett underläge till tre poäng. Murat Duruer gav Ankaragücü ledningen i den första halvleken men två mål från hemmalagets sida vände matchen till slut. Stor matchvinnare för Kayseri blev Marcelo Zalayeta som gjorde mål i sin comeback i ligan, hans femte på nio ligamatcher. Senast Zalayeta spelade i ligan var i slutet av November förra året.

Kayserispor vägrar att vika ner sig och ligger just nu på en fjärde plats i ligan, endast fem poäng efter serieledarna Bursaspor så vi ska nog inte räkna bort de än. Nästa vecka möter laget Fenerbahce på bortaplan.