Matchcenter: Galatasaray 4 – 2 Eskisehirspor

Galatasaray leder efter första 45 med 3 mål mot 0. Med välfyllda läktare med tanke på omständigheterna spelar Galatasaray just nu en fotboll som vi inte sett på mycket mycket lång tid från Galatasaray. Alla löper för varandra och krigar för varandra, vilket är jävligt kul att se som Galatasaraysupporter. Vi har verkligen längtat efter detta spel, så man mår riktigt bra när man får chansen att skåda detta underbara lagspel.

Målskyttar:

Galatasaray
10 Lorik Cana
13 Bogdan Stancu
44 Harry Kewell
80 Milan Baros

Eskisehirspor
74 Burhan
77 Ümit Karan

Startelvorna:
Galatasaray
Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Culio, Kazım, Kewell, Stancu

Eskişehirspor
Ivesa , Sezgin, Diego, Nadarevic, Volkan, Bülent, Pele, Burhan, Erkan, Alper, Ümit Karan