Media: Drogba allt närmare Galatasaray *Uppdaterad*

Fotomac
Det uppdaterade är rödskrivet.
Jag börjar verkligen undra om detta stämmer mer än 70%.. Till en början var det Fotomac, sedan BBC och nu Maraton/Daily Express. Vad är de senaste nyheterna angående Didier Drogba. Uppdaterad: Didier Drogba talar ut om framtiden

Fotomac säger att det är bara underskrift av spelaren som saknas. De andra är mer eller mindre klart. Nu låtar det mesta åt att det blir Galatasaray om Drogba lämnar Chelsea. Drogbas agent Thierno Seydi och advokaten Angus McBride sägs ha börjat kolla över förhandlingarna och försöker nu enas om en affär. Engelska Daily Express säger att det inte bara är Galatasaray som försöker köpa anfallaren utan även italienska AS Roma och franska Marseille. Dock ska ha Marseille enligt källan sagt nej till att betala 5,8 miljoner euro för Didier Drogba. Priset lär höjas aningen något mer innan Drogba lämnar(om han nu inte stannar) klubben.

När SkySports pratade med Didier Drogba angående framtiden så sade han följande:
”Jag kan inte i dagsläget kommentera spekulationer. Jag har kontrakt med Chelsea till juni 2012. Jag vill bara avsluta säsongen starkt, jag tänker inte på mitt framtida kontrakt just nu. Jag vill bara få igång Chelsea igen”

Vad tror du? Kommer vi få se Didider Drogba i Galatasaray?