Mehmet Topuz stod över gårdagens träning

Turkiska ligans formstarkaste spelare just nu, Mehmet Topuz stod över gårdagens träning när Fenerbahce fortsatte sina förberedelser inför helgens derby mot Besiktas. Men det är ingen fara med hans start i derbyt utan mest en försiktighet då Mehmet har känt av smärtor i ryggen de senaste dagarna.

Andra notiser från gårdagens träning

Emre Belözoglu, Issiar Dia och Daniel Güiza fortsatte att rehabträna inomhus.

Gökhan Gönül avbröt träningen efter att ha känt av en skada.

Andre Santos testade sin mask som han ska ha på sig under derbyt.

Bra stämning

Det verkar utan tvekan råda bra stämning i truppen just nu. Tydligen så har tre av de kortaste spelarna i laget, Gökay Iravul, Miroslav Stoch och Okan Alkan haft en tävling om vem som är längst…. eller kortast?