Miroslav Klose till Galatasaray?

fotomac.com.tr

Galatasaray sägs vilja ha Miroslav Klose samtidigt som dem inte har gett upp Didier Drogba. Fenerbahce kopplas ihop med en Roma spelare, samt Bobo till Ryssland.

Galatasaray har fortfarande inte gett upp hoppet om att värva Didiero Drogba, nyheter blir mer och mer för varje vecka som går. Samtidigt som man vill ha Drogba så vill man också köpa Miroslav Klose för 2miljoner euro. Enligt hans(Klose) agent så är även Real Madrid intresserade och villiga att betala samma pris.

Bobo kopplas ihop med många klubbar, nu sägs det att ryska Lokomotiv Moskva vill ha brassen. Man vill först förhandla i sommar och Besiktas har gett grönt ljus till detta och kan tänka sig sälja spelaren till Moskva-klubben.

Fenerbahce sägs ha erbjudit 8 miljoner euro för yttermittfältaren David Pizarro, enligt spelarens agent. Pizarro är 31 år och spelar i AS Roma. Spelaren har gjort 8 mål för Roma på 127 matcher sdan 2006. Pizarro har kontrakt med Roma till 2013.