Samuel Holmén gjorde mål igen *UPPDATERAD MED VIDEO*

Samuel Holmén fortsätter att visa fin målform. Idag gjorde han sitt tredje mål på fem matcher när Istanbul B.B. slog Kasimpasa med 3-1 på bortaplan. Det var hans fjärde mål för säsongen, tre ligamål samt ett mål i turkiska cupen har det blivit för hans del.

Andra målskyttar för Istanbul B.B. var lånet från Fenerbahce, Gökhan Ünal som gjorde sitt andra ligamål på tre matcher samt Ali Güzeldal. Veteranen Ersen Martin gav annars Kasimpasa ledningen i den 10:e minuten men IBB vände och vann till slut med 1-3.

Juan Robledo spelade i 43:e minuter för Kasimpasa innan han blev utbytt. Innan dess hade han dragit på sig ett gult kort.

På läkaren satt Guus Hiddink och Oguz Cetin tittade på. Något som Erik Hamrén och Marcus Allbäck borde också göra i framtiden.

Samuel Holméns mål hittar ni från 01.45 och framåt i videon men titta gärna på hela klippet där Holmén ligger bakom många bra saker.